Stichting Horizon GO! voor Jeugd
< Terug naar lijst

Kinder- en Jeugd Psychiater

Solliciteren

Ben jij een specialist in kinder-psychiatrische diagnostiek? Werk jij oplossingsgericht en ben je flexibel ingesteld? Dan bieden wij jou een uitdagende werkplek waar je de vrijheid krijgt om je werktijden en werkzaamheden zo in te richten dat ze passend zijn bij jou en recht doen aan wat de organisatie van je nodig heeft.

GO! voor jeugd biedt jeugdhulp in Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. GO! voor jeugd maakt zich sterk voor vernieuwing en is expert in het duurzaam herstel van draagkracht en draaglast in het leven van jeugdigen en hun ouders. Binnen GO! voor jeugd is alle expertise in huis om hen verder te helpen, ook bij hele specifieke en complexe problematiek. Daarin worden alle leefdomeinen van een jeugdige, zoals gezin, familie, netwerk, school, werk en sport meegenomen. Die geïntegreerde en systemische blik, daarin zijn we sterk.

PROFIEL

Je bent als specialist verbonden aan diverse teams, voert psychiatrische diagnostiek uit en biedt behandeling aan kinderen, jeugdigen en hun ouders. Je geeft consultatie aan huisartsen en medisch specialisten en doet crisisbeoordelingen. Indien nodig verricht je samen met een collega uit het team huisbezoeken. Je rol bestaat er verder uit dat je de professionals in het team advies en ondersteuning biedt op je vakgebied. Ook lever je een bijdrage aan behandelinhoudelijke ontwikkelingen.

OPLEIDING EN ERVARING

  • Je bent BIG geregistreerd als kinder- en jeugdpsychiater;
  • Je hebt ruime ervaring met acute (kinder- en jeugd) psychiatrie, crisisinterventie, psychopathologie, systeemtheorie en behandelingsmogelijkheden
  • Je hebt kennis van het sociaal domein en ontwikkelingen in de jeugdzorg
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en  participeert actief in de ontwikkeling van de behandelprogramma’s. Dat doe je onder andere door deelname aan het landelijke en regionale psychiaterberaad. Van daaruit werk je aan verdere inhoudelijke kennisontwikkeling van onze organisatie;
  • Je bent een pionier die niet bang is om onzekere grond te betreden;
  • Je bent flexibel en in staat om op creatieve wijze oplossingsgericht te werken. Dat doe je met oog voor de context en vanuit een open communicatie. Je bent verbaal en schriftelijk sterk.

WIJ VRAGEN

Je bent deskundig, slagvaardig en oplossingsgericht. Je werkt vanuit verschillende theoretische kaders, waaronder cognitieve gedragstherapie, psychotherapie en systeemtherapie. Farmacotherapie behoort  tot je input. Je hebt oog voor de (on)veiligheid van kinderen en gezinnen. Jij bent een teamspeler en in staat je psychiatrische kennis over te dragen in teamverband.  Je onderschrijft de visie van GO! en weet deze te vertalen in je dagelijks werk. Je bent zorgvuldig in het up-to-date houden van zorgdossiers. Je kunt verbinding maken en wekt vertrouwen met tact en overtuigingskracht. Je weet anderen te motiveren, bent vasthoudend en beschikt over relativerings-, incasserings- en inlevingsvermogen.

WIJ BIEDEN

Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving en krijgt de kans om bij te dragen aan een vernieuwende vorm van hulpverlening in de regio. GO! voor jeugd is een samenwerkingsverband van acht jeugdzorgorganisaties. Je krijgt daarom een dienstverband bij één van deze organisaties. Alle vormen van samenwerking, inclusief het aantal uren, is in overleg.

MEER WETEN EN SOLLICITEREN?

Katrien Raemdonck (inhoudelijk directeur) staat je graag te woord tel: 06 27402908 of geeft je verdere informatie via: Katrien.Raemdonck@govoorjeugd.nl

Maar je kunt ook direct solliciteren. Stuur je brief en C.V. naar: hr@govoorjeugd.nl o.v.v.: GO! voor jeugd / vacaturenummer 007-2020/Psychiater

De datum en tijd van de sollicitatiegesprekken zullen in onderling overleg plaatsvinden.

 Meer weten over GO! voor jeugd

 

Het vragen van referenties en een VOG behoren tot de procedure.

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Startdatum:

14-03-2020

Sluitingsdatum:

07-03-2020

Contactpersonen:

Barbara van Baarle
mobiel: 0640185372

Company homepage:

https://www.govoorjeugd.nl/
Terug naar boven