Stichting Horizon Onderwijs Zorg Ondersteuning (OZO)
< Terug naar lijst

Opname Coördinator - 24 tot 32 uur per week

Solliciteren

Ben jij de cliëntgerichte, gemotiveerde en flexibele Opname Coödinator die wij zoeken? Heb jij kennis van de jeugdzorgkaart in Rotterdam en omstreken zonder je navigatie aan te zetten? Denk je in mogelijkheden en oplossingen en ben jij communicatief duidelijk en daadkrachtig? Dan verwelkomen wij jou graat aan de voorkeur van onze locatie Bergse Bos in Rotterdam!

Wat ga je doen?

Je ontvangt een hulpvraag, waarna je op basis van dossieronderzoek een combinatie maakt met het bestaande aanbod of zorgt dat er contacten met de jeugdige en/of ouders plaats gaan vinden om tot maatwerk te komen. Je bent goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen Horizon en haar ketenpartners waardoor een traject op een laagdrempelige manier, en waar mogelijk kortdurend en dicht bij huis, kan worden geboden. Op deze manier ben je de sturende spil tussen aanmelding en aanbod waarbij je rekening houdt met de ruimte die wordt geboden door financiers. De Opname Coördinator verricht plaatsingswerkzaamheden en monitort uitstroomdata en wachtlijsten. Heb jij ervaring als Pedagogisch Medewerker, ben jij bekend met onze doelgroep en toe aan een nieuwe uitdaging? Ook dan raden we je aan verder te lezen....

In de Rotterdamse wijk Hillegersberg ligt het enige landelijk expertisecentrum voor jeugdigen in de leeftijd van 6 - 12 jaar. Deze bijzondere doelgroep kenmerkt zich door complexe leer- en gedragsproblemen, veelal in combinatie met psychiatrische aandoeningen. Een deskundig, professioneel en betrokken multidisciplinair team biedt deze jongens en meisjes specialistische behandeling en begeleiding op het gebied van opvoeding, onderwijs en vrije tijds besteding. Naast onze reguliere behandelmethoden bieden wij ook de behandelmethodiek Gezin Totaal. Bij Gezin Totaal bieden we hulp aan gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. De gezinnen die hiervoor in aanmerking komen zijn vastgelopen en vaak is er sprake van probleemgedrag bij de jeugdige(n). Dit probleemgedrag zorgt voor de uiteindelijke aanmelding bij Gezin Totaal, maar de hulp richt zich op het volledige gezin. Gezin Totaal is een traject op maat.

OZO fungeert als centrale toegang en voordeur van Horizon voor jongeren en opdrachtgevers en is verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroomprocessen van de jongeren. De medewerkers van Onderwijs- en Zorglogistiek streven er naar om samen met het netwerk / het gezinssysteem van de jongere maatwerk te leveren; een passend traject of een passende plek, precies afgestemd op de vraag die gesteld wordt. De afdeling zorgt voor de planning en afstemming van vraag en aanbod zodat jongeren snel en efficiënt een passend aanbod ontvangen.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma op HBO niveau (Social Work, SPH);
 • Je hebt 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen de Open Jeugdzorg en/of JeugdzorgPlus en bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van en inzicht in de zorgtrajecten en van de sociale kaart;
 • Je bent communicatief vaardig hebt een groot lerend vermogen;
 • Je combineert cliëntgerichtheid met resultaatgerichtheid en hebt een sterk analytisch vermogen;
 • Je bent een teamspeler die zowel in- als extern tot een effectieve samenwerking komt.

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie plaatsingsfunctionaris is ingedeeld in schaal 9 (max. €3888,56 o.b.v. een 36-urige werkweek).
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Solliciteer en contact

Ben jij dé Opname Coördinator of Pedagogisch medewerker die zich in dit profiel herkent en denkt “Yes! Dit is mijn volgende uitdaging!” Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Beerlink, manager OZO, via telefoonnummer 06 – 4205 4777. Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 7maart 2020.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure.

 

Referentienummer:

2020-Z-434

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

01-04-2020

Sluitingsdatum:

07-03-2020

Locatie:

Rotterdam

Contactpersonen:

Barbara van Baarle
mobiel: +31 640185372
Terug naar boven