Stichting Horizon Rijnhove
< Terug naar lijst

Vervangend gezinshuisouder - Minimaal 30 uur per maand

Solliciteren

Ben jij de stevige, gemotiveerde en flexibele gezinshuisouder die wij zoeken? Heb je affiniteit voor onze doelgroep en wil je graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan bieden wij jou de geweldige functie van vervangend gezinshuisouder bij Rijnhove in Alphen aan den Rijn.

Wat ga je doen?

Binnen een woning op het terrein van locatie Rijnhove woont een gezin, samen met zeven kinderen/jongeren die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Zij creëren een gezinssituatie en maken daarnaast onderdeel uit van hun behandeling. De kinderen binnen dit gezinshuis hebben (complexe) gedragsproblematiek en hebben goede zorg en begeleiding nodig. Zij gaan naar school op het terrein van Rijnhove, of naar een andere geschikte school op een acceptabele reisafstand. De gezinshuisouders wonen permanent op ons terrein, maar hebben 24 weekenden per jaar vrij en daarnaast ook nog de mogelijkheid om vakantiedagen op te nemen. Voor deze 24 weekenden en de vakanties wil Horizon zorgen voor vervanging, zodat de kinderen in het gezinshuis kunnen blijven. Bij de weekendvervanging ben je van 17:00 uur op vrijdag tot 17:00 uur op zondag, in het gezinshuis aanwezig.

Locatie Rijnhove biedt residentiële Zorg (Open en JeugdzorgPlus) en Onderwijs aan jongeren tussen de 6 en 18 jaar met complexe ontwikkelings-, leer-, en/of gedragsproblemen. Naast behandelgroepen is er een crisisgroep waar een jongere voor korte duur in een veilige omgeving kan verblijven om tot rust te komen en opnieuw een toekomstperspectief te bepalen. Een deskundig, professioneel en betrokken multidisciplinair team biedt deze jongeren in deze periode begeleiding.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde vakgerichte MBO-opleiding met relevante werkervaring of een HBO-opleiding zoals SPH / Pedagogiek / MWD / Toegepaste Psychologie / CMV;
  • Ervaring in een vergelijkbare setting in de jeugdhulpverlening is een pre;
  • Je beschikt over kennis van en inzicht in groepsdynamische processen, de toepassing en integratie van opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en de gangbare gedragsbeïnvloedingmethoden. 

Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou?

  • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar met een mogelijkheid tot verlenging;
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 7. Het salaris bedraagt minimaal €2210,52 en maximaal €3.159,16 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.


Solliciteer en contact

Ben jij de vervangend gezinshuisouder die zich in dit profiel herkent en denkt “dit is mijn volgende uitdaging!” Solliciteer dan direct! Voor informatie kun je contact opnemen met Anne-Marije Tervooren, Afdelingscoördinator Rijnhove, Telefoon 0172-448800.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

 

Referentienummer:

2019-Z-262

Regio:

Noord-Holland
Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Flexwerken

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

Zo spoedig mogelijk

Sluitingsdatum:

07-03-2020

Locatie:

Alphen aan den Rijn

Contactpersonen:

Barbara van Baarle
tel.: 0640185372
mobiel: 0640185372
Terug naar boven