Stichting Horizon Midgaard
< Terug naar lijst

Pedagogisch medewerkers - 28 tot 32 uur per week

Solliciteren

Ben jij een pedagogisch medewerker en ga jij de uitdaging aan om met jongeren te werken met ernstige (gedrags)problematiek? Sta jij stevig in je schoenen en wil je jongeren verder helpen door hen te behandelen en begeleiden? Dan bieden wij jou de geweldige functie de pedagogisch medewerker bij JeugdzorgPlus locatie Midgaard in Den Haag aan!


Wat ga je doen?

Zet jij alles op alles om jongeren met gedragsproblemen te helpen? Kernwoorden als doorzetter, kennis, lef en intuïtie, maken jou tot de pedagoog die de jongeren zo hard nodig hebben. Jij kunt hun  angst en verlangens zien en wilt hún leven  leren kennen. Als pedagogisch medewerker ben je in staat om beetje bij beetje een opening te vinden en vertrouwen op te bouwen. 

Je bent dagelijks bezig met het opvoeden, begeleiden, verzorgen, stimuleren en ondersteunen van jongeren met ernstige gedragsproblemen. Je helpt hen bij het aanleren van sociale vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het leefklimaat op de groep, dat stimulerend is voor de opvoeding, begeleiding en behandeling van de jongeren. Dit klimaat is toegespitst op de hulpvraag en de daarbij gehanteerde methodiek. Je verzorgt de opvang van nieuwe jongeren, je schrijft rapportages en informeert betrokken disciplines. Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers en plaatsende instanties over de ontwikkeling van de jongere. Ook heb je contact met externe instanties en onderwijzend personeel over het functioneren van de jongere.


Locatie Midgaard


Bij locatie Midgaard wordt specialistische zorg verleend conform de methodiek JouwZorg aan jeugdigen van 12 - 18 jaar die te kampen hebben met ernstige problematiek, al dan niet gecombineerd met psychiatrische problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. We bieden perspectief en gaan hard aan slag met het gezin en/ of netwerk waar de jongere onderdeel van is. En we maken natuurlijk ook stappen in de zelfstandigheid van de jongere zelf. Dit doen wij onder andere door een intensieve intake vanuit JOUWZORG, om daarna vanuit eigen keuze, met of zonder maatregel, uit te stromen naar bijvoorbeeld SCHOOL2CARE, WOONSTUDIO’S of THERAPEUTISCHE PLEEGZORG.


Wat vragen we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO SPW 4, MWD, HBO SPH, Pedagogiek of toegepaste Psychologie;
 • Je omarmt de methodiek JouwZorg en bent in staat vanuit die methodiek te werken;
 • Je hebt affiniteit en recente, relevante ervaring met onze doelgroep;
 • Je bent in staat tot objectieve observatie en rapportage en kunt zowel individueel als groepsgericht werken met jongeren;
 • Het draaien van onregelmatige diensten is voor jou geen probleem;
 • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen. Je hebt aantoonbaar ontwikkelde competenties op het vlak van sensitiviteit, probleemanalyse, samenwerken, stressbestendigheid, zelfvertrouwen, integriteit en zelfreflectie.

Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie pedagogisch medewerker B is ingedeeld in schaal 7. Het salaris bedraagt minimaal €2210,52 en maximaal €3.159,16 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband. De functie Pedagogisch Medewerker A in schaal 8. Het salaris bedraagt minimaal €2.310,93 en maximaal € 3471,71 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week dienstverband );
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.


Solliciteer en contact

Ben jij de pedagogisch medewerker die zich in dit profiel herkent en denkt “dit is mijn volgende uitdaging!” Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met het afdelingshoofd, Maarten van den Berg via telefoonnummer 06-83178196.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Regio:

Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Startdatum:

Zo spoedig mogelijk

Sluitingsdatum:

07-03-2020

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Barbara van Baarle
tel.: 0640185372
mobiel: 0640185372
Terug naar boven